Čajovina s pestrecom
120 g
Na pečeň a zlepšenie metabolizmu
Použitie a účinky:
ochorenia pečene a žlčníka, ochranné účinky na pečeňové bunky, metabolické poruchy organizmu, mierne zvýšenie krvného tlaku
Príprava:
Odvar 10 minút variť: 1 polievková lyžica čajoviny na 6 dl vody.
Dávkovanie:
3 krát denne po 2 dl záparu, max. 6 dl macerátu denne.
Toxickosť (škodlivosť):
Prekračovanie uvedených dávok sa neodporúča.
Kontraindikácie:
Nie sú známe.
Upozornenie:
U ľudí s výrazne vysokým krvným tlakom je vhodné užívanie konzultovať s lekárom, prípadne overiť vplyv na krvný tlak.
Zloženie:
Plod pestreca mariánskeho, koreň a vňať púpavy (Cardui mariae fructus 85%, Taraxaci radix cum herba 15%).
Účinné látky v čajovine:
flavonolignany (silybín), olej s obsahom kyseliny linolovej, olejovej, tokoferol, horčiny, slizy, sacharidy
EAN:
8588004303096
Režim PDP pre platcov DPH:
nie
Prehliadaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies Všeobecné obchodné podmienky
Reklamačný poriadok
Reklamačný protokol
Formulár odstúpenia od zmluvy
Orgány dozoru